Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Nem pusztán rajongó - Kyle Idleman

Nem pusztán rajongó - Kyle Idleman
2 490 Ft

„Jézus sohasem kért minket arra, hogy kívülállóként a partvonalon üljünk, és szurkoljunk az ügyének.”
- Craig Groeschel, a LifeChurch.tv vezető pásztora
Követed Jézust, vagy csak egy rajongója vagy? Az értelmező szótár a rajongót lelkes csodálóként definiálja. A rajongók elég közel akarnak lenni Jézushoz, hogy ennek minden előnyét élvezzék, de nem elég közel ahhoz, hogy áldozatot hozzanak. Jól megvannak azzal, hogy elismételnek egy imát, hétvégenként gyülekezetbe járnak, és kiragasztanak egy Jézus-halat az autójuk hátuljára. De Jézus valóban csak egy ilyen mértékű kapcsolatot akar?
Jézust soha nem érdekelte, hogy csodálói legyenek. Ő nem rajongókat keres.
Nem pusztán rajongó kihívása az, hogy gondold végig, mit jelent valójában, hogy kereszténynek nevezed magad. Olyan egyenes nyíltsággal, ahogy valószínűleg nem hallod a vasárnapi iskolában, Kyle arra hív, hogy vess egy őszinte pillantást Jézussal való kapcsolatodra. Talán radikálisnak tűnik követésre szóló hívása, de Jézusnak ez a vágya minden hívő számára.
„Vedd elő a szövegkiemelő filcedet, és engedd, hogy Kyle visszavigyen a kereszténység lényegéhez. Talán még soha nem élvezted jobban a kihívást, mint most, hogy ezt az egyértelmű, lenyűgöző és magával ragadó könyvet olvasod!” - Lee Strobel, több New York Times bestseller írója
 • Méretek:
  140 x 215 x 15 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 220
 • Vonalkód
  9786155246333
  Cikkszám
  301120
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés