Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Az 5 szeretetnyelv-Egymásra hangolva - Gary Chapman

Az 5 szeretetnyelv-Egymásra hangolva - Gary Chapman
3 990 Ft

Hogyan őrizhető meg a szeretet a párkapcsolatban, amikor a szerelmi lángolás alábbhagy? A válasz az öt szeretetnyelv megismerésében rejlik: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Gary Chapman világhírű könyvének megújult kiadása segít a pároknak abban, hogy ráhangolódjanak egymás szeretetnyelvére.

Ez a könyv Amerika- és Európa-szerte nagy sikert aratott. Feltétlenül nyereség, hogy magyarul is olvashatóvá vált! Szerzője - Gary Chapman - a kommunikáció-pszichológia eredményeire alapozva fontos felfedezést tett: a szeretet közlése többféle csatornán történhet, de mindenki csak azt az adást képes fogni, amelyre neveltetése közben, közvetlen környezete és személyes hajlamai hatására ráhangolódott. Ezért gyakran megtörténik, hogy a szeretett személy a szerelmi lángolás alábbhagyása után nem érzi, hogy társa szereti őt. Sok házastársi kapcsolat szenved kárt emiatt. Pedig a megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk "szeretetnyelvét".
A könyvben olvasható esetleírások - de bármelyikünk személyes tapasztalatai is - könnyen meggyőznek arról, hogy a házasságokban oly gyakori kommunikációs zavarok "kulcsa" került birtokunkba ezzel a könyvvel.
- Pálhegyi Ferenc

  • Méretek:
    135 x 205 x 12 mm
    Kötés: Papír
    Oldalszám: 204
  • Vonalkód
    9789632882680
    Cikkszám
    376367
    Tömeg
    250 g/db
Webáruház készítés