Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Meghitt kapcsolatban az Atyával - Bartha Borbála

Meghitt kapcsolatban az Atyával - Bartha Borbála
2 500 Ft

Ez a könyv azoknak szól, akik olyan szenvedélyes szeretettel szeretik Jézus Krisztust, ahogy a menyasszony a vőlegényét. Azoknak, akik arra vágynak, hogy az a szeretet töltse be őket, amellyel az Atya-Isten a saját Fiát szereti, s úgy akarnak az Atya felé fordulni, mint Jézus, amikor a földön járt.

Valójában ez a szeretet árad a Biblia minden lapjáról, mégis, talán leginkább János evangéliumából. Ezért is született meg ez a könyv: János evangéliumában versről versre haladva vezeti az olvasót egyre beljebb az isteni szeretet köreiben. Mi hasonlítható ahhoz az örökkévaló tűzhöz, amellyel az Atya és a Fiú egymást szereti? Ki mérhetné fel ennek a mélységeit?

Mégis, pontosan ebbe az "izzó kohóba" hív bennünket az evangélium, és ez a könyv is. Nem kevesebbet kínál föl Isten azoknak, akik szívvel-lélekkel szeretik őt, mint hogy beléphetnek abba a közösségbe, amelyben az Atya, a Fiú és a Szent Szellem öröktől fogva élnek.

Az egyes versekhez fűzött gondolatok, mint a nagyítóüveg, ráirányítják az olvasó figyelmét az Atyával való kapcsolat rejtett kincseire, bevezetnek annak rejtelmeibe - s akit elkap ez az "örvény", az többé nem kívánkozik "pótlékok" után! Hiszen mi másért teremtett és váltott meg bennünket Isten, minthogy teljes lényünkkel, és azzal a szeretettel szeressük Őt, amely a Fiúban él az Atya iránt?

 • Méretek:
  158 x 230 x 11 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 247
 • Vonalkód
  nincs
  Cikkszám
  479145
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés