Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Egyedül kegyelem által - Derek Prince

Egyedül kegyelem által - Derek Prince
3 400 Ft

Vedd át a szabadságod és tisztítsd meg az életedet a törvénykeskedéstől!
Úgy érzed néha, hogy vallási szabályok csapdájába estél? Egy ideje az Úrral jársz, és életed mégis jobban hasonlít egy feladatokból álló lista teljesítéséhez, mint egy örömteli kapcsolathoz? Úgy érzed, mintha nem felelnél meg? Ha a válaszod: „igen”, akkor ez a könyv biztosan neked szól.
Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell mutatni magunkat. Valójában – mondja Derek – sosem leszünk képesek a törvény betűinek megfelelően élni. Milyen jó, hogy nem is kell megfelelnünk ezeknek! Valójában csak akkor találkozunk az igazi tökéletességgel, ha felhagyunk az állandó erőlködéssel, hogy tökéletesek legyünk. Hogyan lehetséges ez? Egyedül kegyelem által.
„Ez a kegyelem ingyenes. Nem lehet kiérdemelni, nem lehet megdolgozni érte. A kegyelem nemcsak azoké, akik érdemtelenek, hanem azoké is, akik jogosulatlanok rá. Más szavakkal, még akkor is, amikor ítéletet és haragot érdemlünk, Isten az Ő kegyelméből jóval ajándékoz meg minket.” – mondja Derek Prince.
E könyv segít téged abban, hogy felfedezd, mi az, ami igazán számít, és hogy megragadhasd a szerető és könyörületes Isten ingyen ajándékát. Itt az idő, hogy abbahagyd az erőlködést, hogy elfordulj a törvényeskedés hazugságaitól, és megtapasztald az Ő mindent átfogó kegyelmének szabadságát.

  • Kiadó: Derek Prince Ministries Magyarország
    Méretek: 150 x 230 x 15 mm
    Kötés: Papír
    Oldalszám: 272
    Nyelv: magyar
  • Vonalkód
    9786155856006
    Cikkszám
    589429
    Tömeg
    400 g/db
Webáruház készítés