Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Keresztény ünnepeink 2. - Kricskovics Zsuzsanna

Keresztény ünnepeink 2. - Kricskovics Zsuzsanna
545 Ft

Kedves ​gyerekek, kedves felnőttek!
Az első kötet eredményeként minden bizonnyal szebb lett a karácsonyotok, meg tudtátok ajándékozni egymást és önmagatokat sok szép hajtogatással. Lássuk, mit kínál ez a könyv.
Ahogy halad tovább az esztendő, újabb és újabb ünnepek, jeles napok köszönnek ránk. Ahogy felnőtté lesz a gyermek, úgy lett a Kisjézusból is felnőtt, és Megváltó. Mennyi csodálatos történet, s mindez lám papírból elkészíthető. Életre kelnek kezed nyomán régmúlt idők személyei, eseményei.
Érdemes hát leülni családtagjaiddal, barátaiddal, keresztény testvéreiddel az asztalhoz. Elővenni egy kis papírt és ezt a könyvet, és kezed nyomán megelevenedik Húsvét és Pünkösd története, a szentek élete.
Végül pedig talán már nem is kell könyv. Elindítod fantáziádat, s új figurát, új szépet találsz ki, és hajtogatsz meg. Talán egy következő könyvvel már Te ajándékozod meg a papírhajtogatás örömét megismerők vagy megismerni akarók táborát.
Alkotók apraja, nagyja! Kívánom, legyen sok öröm forrása e könyv, s minden alkotás, mely segítségével megszületik. S kívánom, legyen kezetek minden mozdulatán a Nagy Alkotó áldása.
Tamási József
plébános

  • 84 oldal
    24,5×17 cm
    puhakötés
  • Vonalkód
    9789639097551
    Cikkszám
    607343
    Tömeg
    200 g/db
Webáruház készítés