Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Család - Karen Kingsbury

Család - Karen Kingsbury
3 450 Ft

A Baxter család történetének 4.része!
Katy Hart Los Angelesbe utazik, hogy tanúskodjon a késes rajongó ellen, aki megpróbálta megölni őt. A lesifotósok rájönnek, hogy ő az a titokzatos nő, akit Dayne Matthews társaságában lefényképeztek, ezért minden lépését lesik. A feszültség egyre fokozódik. Katy és Dayne próbál egy kis időt kettesben tölteni az őrült hajsza közepette. Végül Katyben bizonyosság ébred, hogy lehetetlen közös jövőben gondolkodnia egy ilyen hírességgel.

Életre szóló döntés
A per lezárul, Dayne válaszokat keres, de hasztalan. Gyermekkori barátjával beszélgetve ráébred, milyen kétségbeesetten szüksége van bölcsességre és útmutatásra. Elvonul magában a tengerpartra, ahol Isten egyértelműen megmutatja a jövőjét. De vajon fel tudja-e vállalni a döntést, amelyre Isten vezeti?

Döbbenetes felfedezés
Landon és Ashley Baxter Blake életének eddigi legboldogabb időszaka ez, két kisfiukkal minden perc igazi kincs. Ám Ashley nem nyughat, amíg meg nem találja bátyját – az elsőszülött Baxtert. Apját hiába faggatja, viszont egy nem várt helyről olyan hírt kap, amely alapjaiban rengeti meg világát, és azzal fenyeget, hogy szívfájdító pontot tesz kutatása végére.


A sorozat előző részei:
1. rész - Hírnév
2. rész - Kegyelem
3. rész - Hazaút

 • Méretek:
  140 x 205 x 23 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 254
 • Vonalkód
  9786155246852
  Cikkszám
  669122
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés