Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A szavaival élve Kiút a szóbeli bántalmazás fogságából -Torda Zita (Író)

ÚJ
A szavaival élve Kiút a szóbeli bántalmazás fogságából -Torda Zita (Író)
2 550 Ft

Kinek a szavai uralják az életedet?

Kiút a szóbeli bántalmazás fogságából

A gyermekek ellen elkövetett erőszak nagy számban van jelen a világban. A családon belüli erőszak, a fizikai és szexuális bántalmazás témája egyre nagyobb teret kap a társadalomban. Az ezzel kapcsolatos szakirodalom és figyelemfelhívás száma is növekszik. Ellenben a verbális, szavakkal elkövetett bántalmazás kevésbé kerül előtérbe. A szóbeli bántalmazás nem hagy látható sebeket.

A lelkigondozás során gyakran kerül felszínre gyerekkorban elszenvedett verbális bántalmazás. Negatív következményei pedig végigkísérhetik az érintettet egész élete során. A könyv feltárja a bántalmazást, annak kihatásait, de egyúttal segít a belső gyógyulás folyamatában is.

"Nem lelkigondozottak vagy kliensek életéből hozok példákat, hanem a saját történetemet adom át, és ezáltal magamból osztok meg egy darabot, ami gyakran félelmetes. Amikor az ember feltárja a múltja, a lelke egy mély szeletét, az olyan, mintha lélekben meztelenre vetkőzne. Együtt járhat a kiszolgáltatottság és a sebezhetőség érzésével, de egyben hatalmas felszabadító erővel bír. Ezt a szabadságot kívánom minden olvasónak!"
- a szerző

"A tudományosságnak és a személyességnek egy olyan elegyét készítette el, ami páratlan hatású. Személyes története hitelessé teszi, s habár gyermekként a szavaknak inkább fájdalmasan romboló hatását tapasztalta, Krisztus által felépülve mindebből a szavak vigasztaló, gyógyító, reményt adó hatását éri el írásával."
- Bozóné Csernus Emőke, teológus, lelkigondozó, a PTF Pasztorálpszichológiai tanszékének oktatója


"A könyv mondanivalója minden résszel világosabbá válik. Akaratlanul elgondolkodunk a múlton, egyezéseket keresünk és akár találunk is. Ekkor pedig megtaláljuk kérdéseinkre a választ.
- Nagy Erzsébet, klinikai pszichológus

"Lelkészként végigkísérhettem Zita életében azt az utat, amikor ellkezdte az életmentő, hitre és cselekvésre ösztönző igéket hallgatni és olvasni. Láthattam, ahogy egy mélyen sérült fiatal nőben Isten szava elvégzi a helyreállítás, gyógyulás folyamatát, és minőségi életet él általuk. Biztosítalak, kedves olvasó, hogy a kiút nagy munkabefektetést igényel, egy erős döntést, és sok fel nem adást, de Isten szavának megélése az út a szabaduláshoz!"
- Hámori Attila, lelkész

 • Méret: 147x210mm

  Kötés: pihakötés

  Terjedelem: 108 oldal

 • Cikkszám
  934197
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  180 g/db
Webáruház készítés